Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej!

Lite saker som hänt och händer i Lögdö Wild!

Sommarens fiskesäsong lider mot sitt slut! Jag ser att det fortfarande är några tappra campare främst vid Skälsjön. Det har varit en fin säsong med mestadels bra fiskeväder. Jag ser att det fortfarande fiskas en del i våra sjöar. Leif Åmanson har denna säsong varit stugvärd och samtidigt skött både fiske och badtunna och övriga göromål på Lögdö Wild. Vi tror att han kommer arbeta hos oss även nästa säsong.

Igår planterade vi ut röding i Stor- Åstjärn, Andersjön, Mjösjön och även i Skälsjötjärn. Vi thar faktiskt stänga fisket i dessa sjöar till preliminärt 15e januari och då ha en premiär. Ibland funderar jag på att vi skulle ha en fisketävling på premiärdagen. Nåja vi får se med det! 

Årskorten har varit en het potatis denna säsong. Då vi inför denna säsong faktiskt tvekade om vi skulle  öppna LW så var det som sjystast att inte sälja årskort alls. Nu har vi tilltro att vi kör vidare och då har jag nu öppnat upp för årskort igen. Ni kan lösa årskortet från valfritt datum. 

Vi planterar fisk till ett värde av tre gånger fiske intäkterna och vi hoppas att det SCA och Timrå, Härnösands kommun gör uppskattas av er fiskare.

Härnösand sköter sophantering/ camping Stor-Åstjärn. Timrå kommun Skälsjöns camping och sophanteringen. Sundsvalls kommun står utanför detta samarbete.  All fiskplantering hemsida och stugor mm sköter SCA. 

Jag vill tacka speciellt Timrå Kommun som verkligen hjälper till att få detta att fungera. 

 

Nyhetsbrev vecka 33

Röding planterat. Årskort öppna igen

 

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

 
Produkter

Handla

Information