Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Hej!
Jag har haft lite kort om tid över till Lögdö Wild. Jag arbetar egentligen heltid med andra frågor.
Glädjande nog så har många frågor kommit varför vi inte öppnat och det är kul. Då saknar folk Lögdös Stugor, fiske och camping.

Jag har idag ställt i ordning:

Hällsjöstugan allt ok där.

Skälsjöstugan har jag några madrasskydd att byta annars helt ok.

Ropnässtugan allt ok till och med vattnet funkar nu i kranen ta dock med en skvätt dricksvatten. Veden är slut men ska komma på fredag.

Laxsjömon har jag inte hunnit med ännu.

Badtunna är ok men pumpen gick väldigt ojämnt när jag skulle fylla den ska titta på den imorgon torsdag och försöka fylla upp den. Ved finns vid Skälsjöstugan.

Jag kommer sätta regnbåge i nästa vecka i alla P&T sjöarna och i Skälsjötjärn, Stora Åstjärn och Mjösjön i tillägg även fet röding. Var rädda om den fisk som finns och tänk på att min morsa ska också ha en chans att få en fisk så håll kvoterna och sköt fisket snyggt. Städa efter er. Soptunnor kommer framgent att tas bort på vissa områden. Vi provar i år att ta bort P&T årskorten. Jag vet att det inte är populärt men det kan vara så att några få rovfiskare förstör för många andra fiskare. Det var även ett tag så att SCA funderade på att eventuellt inte fortsätta med Lögdö och då hade det varit surt att stå med ett årskort.

Jag kommer troligen att återinföra detta till nästa säsong. Lösta kort gäller givetvis

Jag hoppas att det SCA gör för att hålla igång en viss verksamhet i Lögdö Wild uppskattas av allmänheten.
Produkter

Handla

Information