Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Jag skriver nyhetsbrev väldigt sällan men då får man väl säga att det är på tiden. Vi har nu fått besked om att vi kommer att få en ytterligare omgång med fisk som vi kommer att plantera ut under veckan. Vi får fisken från Lycksele igen. Fisken har varit väldigt fin den vi fått från dem tidigare. Leif jobbar vidare ute på Lögdö med att kontrollera fiskekort och sköta underhåll så gott han hinner med. Jag vet att han byggde en sittbänk i Stor-Åstjärn i förra veckan. han kommer se över bryggor nu under veckan.

Vi ser att vi säljer lite färre fiskekort än tidigare år men det kanske är naturligt efter pandemi åren. Vi svarar inte på frågor om exakt när vi planterar och vart då det kan variera både i  kvantitet och i vilka sjöar efter vart vi ser att kort har lösts.

Jag är medveten om att det ibland står på facebook att vi inte planterar så mycket fisk och att det är stendött. Många gånger kommer sådana inlägg trots att det är planterat fisk bara en vecka tidigare. Just när det borde vara som bäst kommer inläggen. Jag tycker att det är lite märkligt. Det kan ju vara bra att veta!

Det  har tydligen varit väldigt trögfiskat i sommar då det har varit så varmt vilket gör att det nog finns ganska bra med fisk i sjöarna fortfarande.. Obs jag svarar inte på när vi planterat fisk eller när vi ska plantera fisk. Just denna gång så ville jag notera att så sker..

Sola fiska och njut denna fina sommar/ Team Lögdö Wild

 


Nyhetsbrev vecka 33

TPantering av fisk och brygg genomgång..

 

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter

Handla

Information